Viden

I denne sektion på Arbejdstøj.dk finder du viden om arbejdstøj og sikkerhedssko. Ydermere finder du en masse redskaber, hvorpå du som privatperson kan hente inspiration. Der er også online værktøjer, som forhandlere af arbejdstøj kan bruge på deres egne hjemmesider. Også bloggere og ejere af hjemmesider indenfor arbejdstøjs faget kan få nytte af nogle af tingene.

Privatperson

Privatperson

Hop for eksempel ind på siden med kataloger, hvor du som privat eller medarbejder i en virksomhed kan hente inspiration til dit næste sæt arbejdstøj eller fritidstøj. Du kan også læse mere om virksomheden MASCOT eller læse mere om produkttyper som arbejdsbukser, shorts eller andet.

Virksomhed

Virksomhed

Læs alt om blandt andet MASCOT® SmartStore, som kan være en vigtig brik i forhold til at spare tid, og i sidste ende også penge. Et af de bedste online bestillingssystemer af arbejdstøj finder du fra den danske producent MASCOT.

Du har også rig mulighed for at hente inspiration til profilbeklædning gennem et bredt udvalg af MASCOT kataloger eller ved at kigge gennem produktyper under arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj

MASCOT forhandler

Forhandler

Som forhandler kan du også læse om MASCOT® SmartStore, som du, som MASCOT forhandler, har mulighed for at kunne tilbyde dine kunder. Øg omsætningen med et bestillingssystem ud over det sædvanlige. Du kan også lære mere om hvordan du på din egen hjemmeside eller webshop øger konverteringen og brugervenlighed gennem kataloger

Målmand i arbejdstøj

Lige meget om du er privatperson, medarbejder i en virksomhed, indkøber, virksomhedsejer eller forhandler, så bestræber Arbejdstøj.dk sig altid på at imødekomme dine behov og ønsker.

Denne sektion, med viden, inspiration og værktøjer til arbejdstøjsbranchen, vil løbende blive udbygget med artikler rettet mod dig. Det vil være muligt at finde sider med måleskemaer, certificeringer, brancher og meget andet. Vi ser frem til at blive dit fortrukne sted at hente viden og inspiration om arbejdstøj.