Arbejdsjakker

Valget af arbejdsjakker til sine medarbejdere eller en jakke til privatbrug indeholder en del overvejelser. Hvor skal jakken bruges? Og måske et endnu bedre spørgsmål – hvornår skal man bruge den?Alt efter om man leder efter arbejdsjakker til udendørs arbejde en kold december morgen eller jakker til de små kølige sommermorgener, stilles der naturligvis vidt forskellige krav til arbejdsjakken og dens egenskaber. Her på Arbejdstøj.dk finder du inspiration til valget af jakker til både arbejde og fritid.

Her ses et lille udvalg af nogle populære MASCOT arbejdsjakker:

MASCOT arbejdsjakker  Udvalgte jakker fra MASCOT. fra venstre mod højre MASCOT® Dartford, Dresden, Alaska, Mainz, Emmen & Dubbo

Jakker til arbejde

hi-vis jakke - BlackpoolDet er vigtigt at sine ansatte har ordentlige arbejdsjakker på, når de arbejder ude i al slags vejr. Det danske vejr er lunefuldt - det ene øjeblik kan der være solskin, mens der 2 minutter efter er overskyet og regn. Også forskellen på temperaturer i løbet af dagen kan variere meget. De store svingninger i temperaturer og det lunefulde vejr stiller store krav til arbejdsjakker specielt om foråret og efteråret. Om vinteren ved man, at man skal bruge en godt foret vinterjakke til arbejde, mens man om sommeren i mange tilfælde kan klare sig med en trøje, arbejdsvest eller andet arbejdstøj til overkroppen. Det vigtigste er, at man har vejret som en faktor i baghovedet, når man køber arbejdsjakker.

Husk logo

En anden vigtig funktion for arbejdsjakker er, at de kan fungere som en god branding for sin virksomhed. Med firmalogo på brystet eller et stort logo på ryggen, kan man gøre opmærksom på hvilken virksomhed, der arbejder på byggepladsen eller andre projekter. Ydermere kan man også få printet navn på jakken, så man altid ved, hvem man snakker med. Profilbeklædning med logo og navn øger din virksomheds synlighed.

Man skal også være opmærksom på forskellige krav til arbejdsjakker, som varierer, alt efter i hvilke miljøer man arbejder. Det mest almindelige krav til jakker til arbejde er uden tvivl synlighed. Dine medarbejderes synlighed kan sikres, når du vælger MASCOT arbejdsjakker og andet arbejdstøj certificeret med EN ISO 20471. Hos MASCOT finder man også jakker med certificeringer som EN 343, EN 342, EN 11611, EN 13034 og mange andre. Din sikkerhed er vigtig på arbejdspladsen.

Jakke til fritid?

Arbejdsjakker er efterhånden blevet så moderne, at man i højere grad også ser dem i omgivelser, som virker langt fra byggepladsen. Grundet den høje kvalitet af arbejdsjakker kan de med fordel bruges i fritiden. Specielt hos friluftsmennesker er arbejdsjakker meget populære. Eksempelvis passer vinterjakker fra MASCOT super godt til fritidsfiskeren eller ham og hende der elsker at vandre. Jakkerne holdere længere, da jakkerne er produceret i en kvalitet, der kan klare hårdt slid.

pilotjakke - Riverdaleregnjakke - Lake

Man ser også oftere og oftere at helt almindelige mennesker køber en hi-vis arbejdsjakke til de kolde og mørke vintermorgener. Specielt når man cykler til og fra arbejde eller skole, er det en stor fordel med en jakke, som ikke kan overses. I trafikken kan man aldrig være for sikker, og det gælder både for folk der er på arbejde, men så sandelig også for folk der færdes i trafikken i deres fritid.

Lige meget om det er sommer, vinter, forår eller efterår, så har MASCOT arbejdsjakker, der passer til dig. Husk også på, at arbejdsjakker sagtens kan bruges, hvis du savner en jakke i høj kvalitet til fritidsbrug.