Arbejdsshorts

Med et par arbejdsshorts kan en ulideligt varm arbejdsdag i solen forvandles til en rigtig behagelig situation. Det kan være en pine at være nødt til at trække i lange bukser for at gå på arbejde hele året rundt. Nej, i virkeligheden kan det nedsætte arbejdsevnen, hvis man går rundt og overopheder. Det er altid vigtigt at passe på sig selv, lige meget om det er vinter, og man skal have varmt arbejdstøj, eller om det er sommer og skal trække i luftige shorts og en let T-shirt.

Heldigvis kan man med arbejdsshorts imødekomme sommervejret ret enkelt. Arbejdsshorts er jo helt simpelt den korte udgave af traditionelle arbejdsbukser. De har alle fordelene ved arbejdstøjet, de mange forskellige kombinationer af lommer og den uovertrufne slidstyrke i materialer, syninger og lynlåse. Arbejdsshorts er, ligesom de lange arbejdsbukser, skabt til at blive brugt og designet til at understøtte de forskellige behov, der findes i de mange forskellige brancher, der benytter sig af arbejdstøj. Der er, som med almindelige arbejdsbukser, mulighed for at vælge lige nøjagtig den kombination af lommer, der passer til behovet, specialværktøjet, løsdelene og specifikke rutiner i den enkelte jobfunktion. Den største forskel på shorts i forhold til overalls, arbejdsbukser og knickers er at sidstnævnte arbejdstøj har mulighed hvor knælommer og dermed integreret knæpuder.

sorte arbejdsshorts - MASCOT Stuttgartgrønne arbejdsshorts - MASCOT Stuttgartrøde arbejdsshorts - MASCOT Stuttgart

Hav altid shorts i skabet

Vi bruger så meget tid på vores arbejde, at der generelt hersker et forståeligt ønske om, at vi skal have det så godt som muligt på arbejdspladsen. For rigtig mange af dem som har et fysisk arbejdsliv, er beklædningen noget af det vigtigste. Tøjet skal passe til de arbejdsopgaver, man har, det værktøj og det udstyr man bærer rundt på og ikke mindst til de forhold man færdes i. Det gælder også vejret. Derfor er det en rigtig god idé at huske at sørge for, at have nogle arbejdsshorts liggende til de dage, hvor solen står højt. Det kan være et kæmpe gode at arbejde under åben himmel, når man eksempelvis har MASCOT shorts og andet arbejdstøj i høj kvalitet.

Arbejdsshorts til fritidsbrug

Det bliver mere og mere populært også at bruge arbejdsshorts i fritiden, hvis man lever et aktivt liv, driver et lille hobbylandbrug eller bare tilbringer rigtig meget tid i haven. Man kan lynhurtigt ødelægge sine almindelige shorts, fordi de på ingen måde er skabt til den hårde medfart. Den hårde medfart kunne være i arbejdssituationer under bilen eller i værkstedet, hvor man kravler rundt på jorden, slæber på tunge ting eller måske har kantet, spidst eller skarpt værktøj i lommerne.

Det er virkelig en fornøjelse at anvende tøj, der virkelig kan holde til slid og slæb. Det er rart ikke at skulle være usikker på, om sine arbejdsshorts sprækker, når man bukker sig ned for at trække busken op af jorden eller for at lægge en flise. Så det er en kæmpe fordel ikke at skulle gå på kompromis med kvaliteten men tværtimod at kunne vælge at prioritere den høje slidstyrke i materialer, flerdobbelte syninger og robuste lynlåse. Vælger man MASCOT, kan man dette, selvom det er sommer, og man vælger at arbejde i shorts.

Kæmpe udvalg der passer ALLE

Udvalg af MASCOT shorts  Udvalgte shorts fra MASCOT. fra venstre mod højre MASCOT® Stuttgart, Olot, Zafra, Sunbury, Lido, Pisa & Lido (safe)

Arbejdsshorts kan fås i alle de gængse farver for arbejdstøj; både de helt traditionelle branchefarver, men også nogle lidt mere specielle farver og farvekombinationer. Så langt de fleste ønsker om og behov for særlige farver på arbejdstøjet kan føres videre i sommerpåklædningen. Hvad enten det er tømreren, der ønsker at bære kaki og/eller sort hele året, maleren, der søger det hvide, eller folk, der til dagligt arbejder i meget trafikerede områder og har brug for sikkerhedstøj i signalfarver og reflekser, så findes der MASCOT arbejdsshorts til formålet.

I takt med at mulighederne for farver og farvekombinationer på arbejdstøj og dermed arbejdsshorts bliver flere, bliver det også mere og mere normalt for arbejdspladser at tilbyde gedigent arbejdstøj til folk i jobfunktioner, der ikke tidligere brugte arbejdstøj. Det er der flere grunde til, men det hænger blandt andet sammen med, at decideret arbejdsshorts er langt mere holdbart, og at det ikke længere behøver at ligne klassisk arbejdstøj. Det vil sige at pedellen, serviceteknikeren eller viceværten ikke behøver at ligne en tømrer, en gartner eller en VVS’er. Man kan tage en farvekombination og gøre den til sin egen eller vælge en mere afdæmpet og neutral farve. Når det kommer til arbejdsshorts, er der sågar mulighed for at vælge en variant, som næsten ligner cowboyshorts.

Med andre ord er der, hvis valget falder på MASCOT, rigtig god forudsætning for at give enten dig selv eller dine medarbejdere mulighed for at være godt klædt på til enhver udfordring hele året i al slags vejr. Så hvis du og dine medarbejdere ikke direkte har brug for integreret knæpuder, kan det være rigtig godt for det generelle velbefindende at anvende arbejdsshorts på årets varmere dage.

MASCOT safe shorts - Pisa 10049-470-17