Arbejds polo shirts

Polo shirts er populære både til mænd og kvinder indenfor mange erhverv. Vis man synes den traditionelle T-shirt er lidt for kedelig, kan man med stor fordel vælge poloer i stedet. Med knapper foran og på nogle modeller en lille brystlomme, sker der lidt mere på overdelen. Hos MASCOT finder du altid et bredt udvalg af arbejds polo shirts til alle situationer og alle brancher. Danske MASCOT er også kendt for at have arbejdstøj i både store og små størrelser, så du finder med næsten 100 % sikkerhed en model, der vil passe dig.

grøn MASCOT poloshirtpolo shirt til kvinderSort polo

Mange forskellige poloer

Udvalget af arbejds polo shirts er stort. Når man vælger mellem de mange poloer, er der flere forskellige ting, man skal tage stilling til. Først og fremmest er der farven, som varierer meget. Eksempelvis kan MASCOT® 51588-969, som er en poloshirt til kvinder, købes i 21 forskellige farver, mens MASCOT® 51587-969 poloshirt til mænd fås is 22 farver plus 2 hi-vis farver i kvalitet 949. Der er altså rig mulighed for at få arbejds polo shirts i sin yndlingsfarve og/eller matche sin corporate identitet. Det skal samtidig også overvejes, om reflekser samt certificering er en nødvendighed under de arbejdsforhold poloen skal bruges.

kvinde i mørk poloHi-vis poloshirtlangærmet og grå til damerGrøn arbejds polo shirt

Flere MASCOT polo shirts kan også købes med lynlås i stedet for knapper ved halsen. Dette er der mange, der fortrækker, og det er et individuelt valgt. Objektivt set er der ikke den store forskel på de to muligheder. Den største forskel er, at lynlås holder en smule mere tæt i forhold til vind

Kortærmet eller langærmet

Polo shirts fås både som kortærmede og langærmede modeller. Det giver sig selv, at de kortærmede benyttes, når sommeren er over Danmark eller til indendørs arbejde, mens de langærmede polo shirts bruges i overgangsperioder, hvor vejret er mere usikkert. Hos MASCOT finder du et bredt udvalg af både kortærmede og langærmede poloer i høj kvalitet og med egenskaber, der passer til dine behov.
I forhold til T-shirts skal man være opmærksom på, at poloer ikke egner sig på samme måde til base layer. Det er selvfølgelig meget brugt og samtidig behageligt at have en jakke uden på poloen, men hvis man går efter det optimale 3 lags koncept, så anbefales altid en arbejds T-shirt i høj kvalitet og med de rigtige egenskaber.

Logo

polo med logoArbejds polo shirts bliver ofte brugt af virksomheder, der gerne vil profilere sig. På størstedelen af MASCOTs polo shirts er det derfor også muligt at få logo påtrykt efter ønske. Med logo sikrer man sin branding og virksomheden bliver mere tydelig. Specielt hvis man er en virksomhed, der arbejder i byer eller andre offentlige steder, kan logo på poloer og andet arbejdstøj give god effekt. Også muligheden for at få medarbejderens navn på, kan have en effekt i forhold til troværdighed. De fleste forhandlere af MASCOT arbejdstøj tilbyder deres egen logo tryk eller benytter sig af MASCOTs eget. Ønsker du logo på dit næste sæt arbejdstøj så kontakt din nærmeste forhandler eller MASCOT og hør om mulighederne.
En af de mest populære platforme til virksomheder, der ønsker logo på arbejdstøj som arbejds polo shirts, er MASCOT® SmartStore. MASCOT® SmartStore sikre at bestilling af arbejdstøj foregår smertefrit – minimal fejlmargin med individuel levering og meget meget mere.