Karéna Beklædning ApS

Karena logo

Nyholms Allé 44

2610 Rødovre

Danmark

 

Tel +45 3670 0944

frank@karena.dk

 

Besøg Karéna Beklædning ApS i Rødovre og køb produkter i høj kvalitet. Hos dem finder du, ud over klassisk arbejdstøj fra eksempelvis MASCOT også business casual wear og meget andet til din virksomhed. Siden 1933 har Karéna fra hovedkontoret i Rødovre serviceret store og små virksomheder med alt fra skjorter til robust kvalitetsarbejdstøj. Lige meget om du køber arbejdstøj til udendørsarbejde eller eksempelvis skjorter eller poloer til kontormedarbejderen, så tilbyder Karéna altid logotryk og personlig betjening. Profiler din virksomhed med logo og få genkendelsesværdi overalt du og dine kollegaer færdes. Logo på arbejdstøj og anden beklædning har altid været en god måde at skabe opmærksomhed omkring sit brand.

Køb MASCOT arbejdstøj på Karénas MASCOTwebshop eller gå til www.karena.dk og læs mere.

Karena udefra

Er du bosat i Rødovre og leder efter en stabil forhandler af arbejdstøj, sikkerhedstøj, sikkerhedssko og andet, så er Karéna beklædning ApS et rigtig godt valg. Over en lang lang årrække har Denne forhandler i Rødovre samlet viden omkring produkter som såvel behov hos virksomheder og private. Er du i tvivl om det mindste i forhold til beklædning, fodtøj og andet, så har Karéna med sikkerhed svar på dine spørgsmål.

Kig ind forbi showroomet i Rødovre, hvor du finder et bredt udvalg af blandt andet MASCOT arbejdstøj og sikkerhedssko. Prøv det danske arbejdstøj fra MASCOT på, og vær helt sikker på, at det passer dig perfekt, så du kan komem behageligt gennem din arbejdsdag. Hos Karéna er der også plads til at dine medarbejdere kan komme med forbi, hvis hele arbejdspladsen skal have nyt arbejdstøj og fodtøj. Tag en snak med de altid imødekommende medarbejdere hos Karéna i Rødovre og få den absolut bedste løsning til netop dine behov.

Karena indefraKarena - MASCOT arbejdstøj

De kompetente medarbejdere og dit fremtidige sted at købe profilbeklædning, arbejdstøj, sikkerhedssko og meget andet finder du i showroomet på en lille sidevej til Roskildevej i Rødovre.