Arbejdsoveralls

Modelbillede - Grønne overallsModelbillede - blå arbejdsoverallsGennem mange årtier har overalls været et yndet valg indenfor mange brancher. Specielt indenfor brancher, hvor man ofte udfører knælende arbejde ses overalls meget. Dette skyldes selvfølgelig, at de sidder rigtig godt grundet brugen af seler. Selerne, som er kendetegnet ved denne produkttype, gør, at man undgår at de kryber ned, og de sikrer ydermere en god pasform. Med et helt rigtigt par arbejdsoveralls vil man gøre sin arbejdsdag meget bedre, da der er mange muligheder i lommer og funktioner. Her på Arbejdstøj.dk kan du læse mere om valget af dit næste par overalls i høj kvalitet.

Hvordan vælger man mellem forskellige slags bukser?

Overordnet er der 4 forskellige valg, når man skal vælge bukser til arbejde og for så vidt også fritid. Først og fremmest er der de helt almindelige arbejdsbukser, som man kan bruge hele året rundt, alt efter hvilken type arbejdsbukser man køber. Om foråret, sommeren og sensommeren kan man vælge knickers og shorts. Her på siden koncentrere vi os om den 4. mulighed som er overalls. Den store fordel med disse er, at de sidder fast over skuldrende. Man skal altså ikke gå og hive op i bukserne eller bekymre sig om det bare stykke hud på ryggen. Tilgengæld er overalls mindre handy i situationer, hvor de skal af.

Indefor eksempelvis landbrug er og har overalls altid været populære. Dette skyldes specielt at de beskytter bedre end andre slags bukser, når det kommer til skidt og møg, som kan komme ind forskellige steder. Dette er en egenskab, som selvfølgelig også er meget brugbar indenfor mange andre brancher end lige landbrug.

Hos smede er arbejdsoveralls også meget populære. Dette skyldes igen den højere sikkerhed og i dette fag går man specielt op i den ekstra beskyttelse på maven. Er man smed eller arbejder man med gnister og varme indenfor et andet fag, så vil et par overalls med EN ISO 11611 certificering være det helt rigtige valg.

Høj kvalitet af overalls fra MASCOT

Som med alt andet arbejdstøj fra MASCOT er også MASCOT overalls i en meget høj kvalitet. Hos MASCOT finder du arbejdsoveralls, der er brandhæmmende, med elektrostatiske egenskaber, beskyttende mod termisk fare fra elektrisk lysbue og med beskyttelse mod flydende kemikalier. Lige megte hvad dine behov og krav måtte være, så vil de blive opfyldt hos MASCOT.

Leder man efter et par helt almindelige overalls, findes dette også hos MASCOT. Et eksempel kunne være MASCOT® Leeton i serien MASCOT® Light. Dette er en tofarvet overall, der fås i to forskellige farvekombinationen. Den ene er farvekombination blå og marineblå mens den anden kombination er grå og sort. Leder man efter overalls i rød, grøn, blå, hvid eller andre farver for at imødekomme sin firmaprofil, så kan man med fordel kigge på eksempelvis MASCOT® Augsburg og MASCOT® Leipzig (som ses herunder).

Overalls i mange farver

Mulighederne indenfor arbejdsoveralls i høj kvalitet er mange og MASCOT dækker en stor del af markedet.

For at du kan vælge det helt rigtige par overalls, så skal du selvfølgelig overveje i hvilken situation, du skal bruge dem. Er det til fritid er slidstyrken ikke det vigtigste, men derimod design. Er det til eksempelvis sort industri, så kig efter certificeringer og stærke syninger når du vælger arbejdsoveralls. Du kan altid tage fat i kundeservice eller din lokale arbejdstøjsforhandler, hvis du gerne vil have hjælp til dit valg af de rigtige overalls.