Undertøj

Hos den danske producent MASCOT finder du et bredt udvalg af undertøj i høj kvalitet. Med svedabsorberende base layer bliver din arbejdsdag eller en aktiv dag i det fri mere behagelig. Når du vælger undertøj som underbukser, boxershorts eller undertrøjer uden eller med lange ærmer, er det vigtigt, at du har overvejet, i hvilken situation, det skal bruges.

Her på Arbejdstøj.dk kan du læse mere om de forskellige typer undertøj til arbejde og fritid.

Undertøj

MASCOT guider dig til at træffe de rette valg til mere komfort i hverdagen.

At vælge det rette undertøj kan være vanskeligt, da udvalget er enormt. Undertøj er dit basislag, og det skal fungere som et ekstra lag hud og tilvejebringe en høj grad af komfort, blødhed og fleksibilitet. Effektiv svedtransport er også helt afgørende, og dit base layer skal også tørre hurtigt, så du ikke bliver våd og kold. Når undertøjet desuden har isolerende egenskaber, så har du alle de funktioner i undertøj, der er behov for til en dag med skiftende arbejdsintensitet og temperaturer.

Vælg ud fra emballage

MASCOTs emballage til undertøj er informativt ved hjælp af overskuelige farvekoder, der nemt guider dig til det mest effektive undertøj til lige præcis din situation. Som tillæg til de gennemgående farvekoder beskriver emballagen det enkelte produkts materialesammensætning og egenskaber.

Farvekonceptet på emballagerne består af syv forskellige farver. De repræsenterer hver især deres unikke egenskaber i undertøjssortimentet. underbukser, boxershorts og undertrøjer i:

emballage - vinterundertøjRØD og ORANGE emballage er til kolde omgivelser og er isolerende, hurtigtørrende og svedtransporterende. Arbejder du ude om vinteren eller i kolde egne, så er det RØDE farver, du skal gå efter, når du skal købe MASCOT undertøj. Specielt de svedtransporterende egenskaber er vigtige, når man er fysisk aktiv i koldt vejr, da det holder fugt væk fra kroppen, og man derfor mindsker risikoen for nedkøling. Dette undertøj egner sig, blandt andet grundet de svedtransporterende egenskaber, også til skiferier og andre fritidsaktiviteter.

Emballage - sommerundertøjDe BLÅ nuancer indikerer, at undertøjet er til varmere dage, hvor der er behov for antibakterielle, antistatiske, svedtransporterende og/eller UV-beskyttende egenskaber for at sikre optimal komfort. Selvom de fleste mest tænker på vigtigheden af undertøj i det kolde vejr, så kan man med det rigtige base layer i varmt vejr også optimere komforten og dermed få en mere behagelig arbejdsdag. Ønsker du højkvalitetsundertøj til varmere dage så gå efter MASCOT base layer i BLÅLIG emballage

emballage - basis undertøjFarven GRØN bruges til at indikere underbukser og undertrøjer til daglig brug. Undertøjet, der er indikeret med emballage i GRØNNE nuancer, kan bruges af alle og i alle situationer. Lige meget om det er underbukser og undertrøjer til fritidsbrug eller arbejde om foråret og efteråret, så opfylder disse underbukser, boxershorts og undertrøjer de basale behov.


Multifunktionelle boxershorts, underbukser og undertrøjer

Alt MASCOTs multifunktionelle undertøj er lavet af innovative materialer, der er designet til at arbejde for din krop. Dette gøres ved at justere kropstemperatur, transportere fugt og sikre isolering ved hjælp af de bedste og nyeste materialer på markedet. Formålet med undertøj i høj kvalitet er at sikre, at din krop er i sin komfortzone dagen lang, uanset hvor du bevæger dig hen eller i hvilket miljø, du arbejder.

blandet base layer  Udvalgte underbukser og undertrøjer fra MASCOT. fra venstre mod højre MASCOT® 50561-940, 50560-940, 50563-936, 50564-936, 50030-847, & 50029-847

Køb MASCOT undertøj hvis du mangler et godt base layer til fysisk aktivitet i al slags vejr. Underbukser, boxershorts og undertrøjer fra MASCOT kan bruges af såvel håndværkere, industriarbejdere og servicemedarbejdere til lystfiskere, jægere skiløbere og meget andet.