Pro-Dress.com ApS

Pro-Dress.com logo

Malling Bjergevej 78

8340 Malling

Danmark

Pro-Dress.com

 

Tel +45 2445 7662

mail@pro-dress.com

Bredt sortiment

Arbejdstøj og profiltøj til alle brancher

 

 

Pro-Dress.com er en web baseret virksomhed, som siden 2012 har solgt arbejdstøj, fritidstøj og profiltøj til private og erhverv.

Virksomheden er i rivende udvikling og sælger til mere end 11 lande med de populære kvalitetsmærker som f.eks. Mascot og MacMichael mm. Virksomheden udbyder et bredt sortiment af blandt andet følgende produkttyper til enhver branche af:

Billigst på nettet!

Størstedelen af salget foregår online, hvor det meste bliver ekspederet direkte fra producenternes lagrer. På den måde skæres alle de fordyrende mellemled væk, der er i forbindelse med lagerhåndtering. Dette kommer kunden til gode i form af gode priser – Pro-Dress.com er de billigste på nettet og har prismatch. Det vil sige, skulle du finde varen billigere et andet sted matches prisen.

Service

Foruden pris er kundeservice det vigtigste parameter hos Pro-Dress.com, hvor kundeoplevelsen er i fokus. Der sættes en ære i god og kyndig vejledning i alt lige fra størrelse til valg af produkt med de rette certificeringer. Telefonen er åben fra 8 – 16 mens chatfunktionen på hjemmesiden har døgnåbent.

Beklædningsprogram til virksomheder

Pro-Dress.com har stor succes med at lave beklædningsprogrammer med logo til virksomheder, der f.eks. ønsker en bestemt profil til at gøre sig synlig på markedet. Pro-Dress.com trykker og broderer efter kundes ønsker og skader syr en løsning.

Beklædningsprogrammet kan administreres og sættes op specifikt ud fra virksomhedens behov. Det er muligt at koble virksomheden til en smart store, så de nemt og hurtigt selv kan bestemme, hvad de skal bruge.

Arbejdstøj hele Danmark

Pro-Dress.com ApS har altid ligget i Beder / Malling og herfra serviceres de en bred vifte af kunder indenfor byggeri og håndværk i hele Danmark. Også mange private besøger Pro-Dress.com, for at købe blandt andet MASCOT og MacMichael og arbejdstøj fra andre kendte mærker. Du kan vide dig sikker på, at de arbejdsbukser, sikkerhedssko, fritidstøj med mere du finder hos Pro-Dress beliggende i Beder / Malling er i høj kvalitet.

Personalet hos Pro-Dress har mange års erfaring, og du kan altid spørge dem om både stort og småt. Med mange års erfaring kommer mange fordele, som eksempelvis viden omkring udvikling indenfor arbejdstøj og sikkerhedssko, samt mulighed for at tilbyde nogle altid konkurrencedygtige priser på stort set alle produkter. Er du ude efter en god handel, så bør du altid kigge efter arbejdstøj hos Pro-dress i Malling som leveres ud til alle private og firmaadresse i hele Danmark