Billig-arbejdstøj.dk

Billig-arbejdstoj.dk logo

Ølstrupvej 2A

6971 Spjald (ingen salg på adressen)

Danmark

Billig-arbejdstøj.dk

 

Tel +45 9674 2030

info@billig-arbejdstoj.dk

 

 

Hos Billig-arbejdstøj.dk finder du - ja, lige præcis; arbejdstøj til alle brancher. Men webshoppen er ikke forbeholdt virksomheder. Tværtimod er du velkommen uanset om du har brug for et enkelt par praktiske arbejdsbukser til gør-det-selv projektet eller haven, eller om du har brug for 40 par håndværkerbukser til hele dit team af tømrere.

Alle brancher betyder virkelig alle brancher, for på Billig-arbejdstøj.dk finder du både arbejdstøj til håndværkerfagene, kokke- og tjenertøj, tøj til pleje og klinik, og profiltøj til alle dem med kontorjobs.

Også fodtøjet er i orden på webshoppen; der er nemlig et bredt udvalg af alt fra gummistøvler til sneakers og træsko - både med og uden sikkerhed. Faktisk finder du mere end 540 forskellige par sikkerhedsssko, med vidt forskellige priser, for Billig-arbejdstøj.dk forhandler både restpartier og de sidste nye kollektioner fra alle de kendte mærker.

 

 

Apropos de kendte mærker, så finder du blandt andet også hele MASCOT Workwear kollektionen hos Billig-arbejdstøj.dk.

Udover tøj og sko, har webshoppen også alt det tilbehør og sikkerhedsudstyr, der er relevant for de forskellige brancher, f.eks. 350 forskellige slags arbejdshandsker, der sikrer det rette greb og beskytter hænderne, uanset hvilket projekt du er igang med. Det kan lyde lidt uoverskueligt, men her hjælper de gode produktbeskrivelser og kundeservice dig til at finde de helt rigtige produkter til dig.

 

 

Selvom Billig-arbejdstøj.dk er en webshop er der ægte mennesker bag skærmen, klar til at yde den bedste service - se bare Trustpilot scoren her. Kundeservicemedarbejderne har dybdegående kendskab til teknologier og produktegenskaber og leveringen er super hurtig. Så kig forbi Billig-arbejdstøj.dk, næste gang du mangler arbejdstøj.