Sikkerhedssandaler

Sikkerhedssandaler på paller

Udviklingen inden for sikkerhedssandaler har gjort det endnu mere komfortabelt at beskytte fødderne i det daglige arbejde. Faktisk er sikkerhedssko generelt blevet så gode, flotte og lækre, at det ikke længere kan betale sig ikke at bruge dem. Det bliver endda mere og mere normalt også lige at have et par sikkerhedssandaler eller sikkerhedssko stående derhjemme. Det er godt, for uheldet kan være ude alle steder.

Sandaler lader fødderne ånde

Sikkerhedssandalerne har optimale sikkerhedsforanstaltninger til alle typer erhverv. Der bliver nu også gjort en ekstra indsats, for at fodtøjet skal være komfortabelt at gå rundt i. Det samme gælder for sikkerhedsfodtøj som for arbejdstøj - det skal generelt gøre det så behageligt som muligt at gå på arbejde. Beklædningen og sikkerhedssandaler skal understøtte alle behov i løbet af arbejdsdagen.

Der er sket meget i udviklingen af sikkerhedsfodtøj, og det er godt, for det kan være en pine at bære tunge sko eller støvler hele dagen. Ikke mindst er det ofte meget varmt at have lukket sine fødder inde i et par tykke sko en hel arbejdsdag – om sommeren men egentlig også resten af året. Heldigvis omfatter udvalget af sikkerhedsfodtøj nu også en bred vifte af sikkerhedssandaler, der lader fødderne ånde.

Gå ikke på kompromis med sikkerheden

Sikkerhedssandaler fås i mange forskellige varianter til alle typer brancher, og de går ikke på kompromis med sikkerheden. Når du tænker sikkerhedssandal, skal du ikke tænke på traditionelle sandaler, som du bruger på sommerferien sydpå. Nej, når det handler om sikkerhedssandaler, er der mest af alt tale om sikkerhedssko med en række udluftningshuller, der ikke påvirker skoens sikkerhed.

Man kan naturligvis altid vælge ud fra det behov, man har, hvad der er den bedste løsning. Hvis man ønsker super lette sikkerhedssko kan man skrue lidt ned for tyngden i sikkerheden. Og omvendt kan der være tilfælde med ekstra risiko, hvor der stiller større krav end normalt til sikkerheden.

På alle sandaler fra MASCOT er der som standard både sømværn, der beskytter dig mod at træde spidse genstande op i foden og tåkappe, der beskytter mod tunge genstand fra oven. Desuden fås de med særligt skridsikker sål og med antistatisk effekt. Sikkerhedssandaler bliver desuden udviklet i mange forskellige former og farver, så fodtøjet kan matche den øvrige beklædning både i egenskaber og udseende. Så i bund og grund har du samme muligheder med sikkerhedssandaler som med sikkerhedssko. Bortset lige fra de vandtætte naturligvis.

Godt for hårdtarbejdende fødder

Udvalget af sikkerhedssandaler er større og mere varieret end nogensinde, og der har aldrig været bedre muligheder for at opnå bedst mulig komfort i hverdagen. Det er rigtig godt både fordi sikkerheden er blevet mere behagelig, men ikke mindst fordi det er godt for føddernes sundhed og kroppens generelle velbefindende.

Rigtig mange håndværkere arbejder omkring 2000 timer om året og virkelig mange af timerne er stående. Det er hårdt for fødderne, og det stiller store krav til fodtøjet. For hvis man ikke bærer det rette fodtøj, kan det ikke bare påvirke fødderne men også benene og ryggen og dermed resten af kroppen.

Det store udvalg betyder desværre også, at der er forskel på kvalitet. Derfor skal du være meget opmærksom på, at vælge sikkerhedssandaler med de rette godkendelser. Heldigvis er det tydeligt afmærket, og du går sjældent galt i byen med kvalitetsmærker som for eksempel MASCOT.

Høje standarder for sikkerhedsfodtøj

Sikkerhedsklasser tabelEngang var sikkerhedsfodtøj tungt og ubekvemt. Det beskyttede fødderne, men det var så ubehageligt at have på, at det kun var noget, man bar, når det var påkrævet; når man arbejdede på en byggeplads eller en anden arbejdsplads, hvor det var påbudt.

Derfor er det virkelig glædeligt, at niveauet inden for sikkerhedsfodtøj og dermed også sikkerhedssandaler er nået til et punkt, hvor man faktisk har lyst til at have dem på, selvom det ikke er påbudt på arbejdspladsen. Farerne lurer alle steder og ikke kun på byggepladsen. Tabte søm og andre spidse genstande på gulvet eller tunge ting kan forekomme mange steder. Sikkerhedsklasser er din guide til korrekt sikkerhedsfodtøj - Læs mere om sikkerhedsklasser

Når du kigger efter sikkerhedsfodtøj til enten dig selv eller dine medarbejdere, kan det anbefales også at overveje muligheden for sikkerhedssandaler. Det kan virkelig gøre en stor forskel i hverdagen hele tiden at få frisk luft ind til de hårdtarbejdende fødder.

Næsten uanset hvilken branche, det drejer sig om, og hvilke behov der er for sikkerhed, vil det være muligt at finde MASCOT sikkerhedssandaler, der kan leve op til kravene. Naturligvis bortset fra helt særlige tilfælde, hvor der er tale om vand eller kemikalier. Sikkerhedssandaler kan være et rigtig godt og meget velkomment alternativ for medarbejdere, der er særligt plaget af meget varme fødder.