Arbejds T-shirts

Behovet for T-shirts er højt for alle da de bruges i alle situationer. Om sommeren er det manges førstevalg at gå med T-shirten som den eneste overdel, og om vinteren bruges de næsten altid som et inderlag til andet arbejdstøj og fritidstøj. Hos MASCOT finder du et enormt udvalg af T-shirts i mange forskellige afskygninger. Det tre mest definerende er med sikkerhed hi-vis, langærmede og kortærmede T-shirts. Når valget mellem disse tre typer er taget, kan man begynde at se på formskæring, materialer, design med og uden print samt farver. Her på Arbejdstøj.dk får du en lille gennemgang af den populære produkttype, så du kan vælge rigtig, næste gang du skal have en ny T-shirt til arbejds- eller fritidsbrug.

De fleste producenter kan imødekomme efterspørgsler på alle slags T-shirts, og her kan du se nogle typer fra den danske producent MASCOT.

lang-, kortærmede og hi-vis T-shirts  Udvalgte overdele fra MASCOT. fra venstre mod højre MASCOT® Potsdam, Montilla, Murton, 17982-983, Arras & Pelham

Lige meget om du skal bruge en T-shirt til fritidsbrug eller til arbejde, om du skal bruge T-shirts som profilbeklædning med logo eller andet, så finder du det hos MASCOT arbejdstøj. Husk på at logotypen varieret mellem tryk op broderi alt efter hvilket materiale logoet skal placeres på.

Langærmede T-shirts

Langærmet T-shirt

Langærmede T-shirts bliver mere og mere populære. Hvis ikke det danske vejr arter sig helt til bare arme, men en sweater eller en hættetrøje bliver lidt for varm under arbejde og andet aktivitet, så er en langærmet T-shirt et godt alternativt. Mange producenter tilbyder et bredt sortiment af langærmede T-shirts i både hi-vis - hvis det er vigtigt at du bliver set - og i meget høj kvalitet - hvis du arbejder under højt slid. Variationen af langærmede T-shirts er lige så bred, som den er med de kortærmede.

Uendelig mange farver

MASCOT har de seneste år lanceret T-shirts i uendelige mange farver. Hos dem finder du blandt andet en T-shirt i blå, lilla, sort, hvid, grøn, rød og mange flere farver. Kun fantasien sætter grænser for hvordan du sammensætter din stil.

Nedenfor ser du alle de farver som blandt andet T-shirten MASCOT® Calais fås i. Tallet i midten af hver farveklods er farvekoden:

Farveklodser

Fordelen ved de mange farver er, at du kan matche din helt personlige stil med højkvalitets-T-shirts. Specielt for store virksomheder, hvor profilen er vigtigt, er det en nyttig fordel at kunne differentiere sig fra andre og skabe et corporate look, som alle kan huske. Den helt rigtige profilbeklædning opnås i første omgang med farvesammensætning, og så er det selvfølgelig også vigtigt med logotryk. Når det kommer til T-shirts er der mange muligheder for at placere logo i forskellige størrelser.

Man finder både ensfarvede, tofarvede og fluorescerende T-shirts fra de fleste producenter indenfor arbejdstøj. Når du skal vælge, hvilken T-shirt du selv eller din virksomhed skal have, så skal kvalitet være en af de afgørende faktorer. Arbejdes der under stort slid, så er en arbejds T-shirt klart at fortrække. En sådan er lavet i gode materialer og kan klare at blive vasket mange gange, uden at gå i stykker og miste farve. Skal T-shirten derimod bruges i fritiden, er slidstyrken måske ikke helt så vigtig, og man kan nøjes med en lavere kvalitet. På den anden side vil en person, der ikke ofte skifter stil, og er helt vild med en bestemt T-shirt, spare penge på den lange bane, når man køber høj kvalitet fra start.

Lige meget hvad, så findes der et væld af forskellige typer, med forskellige pasformer, farver, kvaliteter med mere, og du vil helt sikkert kunne finde en, der passer til dig og dine behov.

Mand i lyseblå T-shirtkvinde i lyseblå T-shirt