Arbejdsbeklædning

Produkter indenfor arbejdsbeklædning har udviklet sig rigtig meget over de seneste årtier. En simpel ting som tofarvet arbejdstøj var ikke almindeligt, hvis man tager et kig på arbejdsbeklædning i for eksempel 1990’erne. De konstant stigende krav til beklædning, som både retter sig mod design, komfort og egenskaber sætter også større krav til producenterne af arbejdstøj. MASCOT udfylder alle krav og er derfor blevet en af Europas ledende virksomheder indenfor beklædning og fodtøj.

Lær mere om MASCOT i denne video:

Når du køber MASCOT arbejdsbeklædning, kan du vide dig sikker på, at du får arbejdsbukser, arbejdsjakker, overalls, sikkerhedsfodtøj med mere i topkvalitet. Ydermere handler du med en dansk virksomhed med værdierne i orden.

Typer af beklædning

Her på Arbejdstøj.dk kan du læse alt om forskellige produkttyper udenfor arbejdsbeklædning. Beklædning som arbejdsbukser, arbejdsjakker, overalls, sikkerhedssko og meget andet, der benyttes af håndværkere, industriarbejdere med mere, vil blive uddybet og forklaret.

Har du eksempelvis spørgsmål til valget af arbejdsbeklædning, så vil du finde vejledning og ideer til, hvilke spørgsmål man kan stille sig selv for at være sikker på, at alle ens behov bliver mødt. Når man først har fundet de perfekte bukser eller den helt rigtige jakke, så behøver man aldrig skifte igen. MASCOT er kendt for at være et brand, som man ikke lige skifter fra når man først har prøvet det. Pasform og komfort er i særklasse, samtidig med at MASCOT arbejdsbeklædning har høj slidstyrke og dermed holdbarhed.

Arbejdsbeklædning på to mænd

Alle arbejdstøjsproducenter er med tiden blevet mere og mere trendy. Dette er en tendens danske MASCOT har stået i spidsen for i flere omgange. Specielt i arbejdsbeklædning fra serierne MASCOT® Freestyle og MASCOT® Advanced har MASCOT sat standarden højt. I disse serier er der arbejdstøj til den unge og smarte håndværker. Designet er moderne, og kvaliteten er stadig høj. I serien MASCOT® Advanced er der et specielt stort fokus på slidstyrke og komfort. Derfor er der i denne serie blandt andet arbejdsbeklædning med fire vejs stretch, som giver bevægelsesfrihed som sjældent er set tidligere.

MASCOT sætter standarden for arbejdsbeklædning i høj kvalitet og har siden 1990’erne løbende kommet med serier som hele tiden udfordrer forestillingen om det ”normale” arbejdstøj.