Tilbehør til fodtøj

MASCOT sikkerhedssko med sålNår man først har fundet de helt rigtige par sikkerhedssko, -støvler eller -sandaler, kan det være svært at skifte til en ny model. En mulighed er altid at købe den samme model igen, men i mange tilfælde kan man ved hjælp af tilbehør som indlægssåler og nye snørebånd forlænge levetiden på sine sikkerhedssko. Hvis man løbende vedligeholder sit fodtøj, vil levetiden på et enkelt par sikkerhedssko også blive længere. En god start for dit nye sikkerhedsfodtøj og en løbende vedligeholdelse gøres med plejemidler og imprægneringsspray fra eksempelvis den danske producent MASCOT.

Her på siden kan du læse meget mere om forskelligt tilbehør til fodtøj. På den lange bane vil en løbende behandling af sikkerhedsfodtøj give bedre komfort, længere levetid og dermed mulighed for at spare penge.


Snørebånd

Snørebånd

Sikkerhedssko, sikkerhedsstøvler og sikkerhedssandaler bliver i forhold til almindeligt fodtøj udsat for stort slid. Dette store slid sker ofte på overdelen af fodtøjet, og dermed er snørebånd meget udsatte. Hos MASCOT finder du snørebånd, som passer til det meste fodtøj. Kvaliteten af MASCOT snørebånd er meget høj, og du kan med fordel udskyde købet at et nyt par sko i noget tid, ved først at investere i MASCOT snørebånd.

Oplever du ofte at dine snørebånd bliver slidt, eller ved du med sikkerhed at slid på overfoden medgår i dit arbejde, så kan du med fordel overvej MASCOT sikkerhedsfodtøj med BOA® lukkesystem. BOA® lukkesystem er ekstremt stærkt, og meget nemt at lukke og åbne.

Indlægssåler

Indlægssåler

Indlægssåler kan også blive slidt hurtigere end andre områder på dit sikkerhedsfodtøj. Derfor finder du også separate indlægssåler hos rigtig mange producenter af sikkerhedssko. Ud over at indlægssåler kan blive slidt, kan det også nogle gange være en fordel at skifte dem i forhold til lugt.

En anden stor fordel med udtagelige såler er, at man kan få speciallavet indlægssåler, som passer perfekt til sin egen fod. Hvis man arbejder stående størstedelen af sin tid eller har specielle behov, er dette en god ide for at opnå en arbejdsdag med mere komfort. Man kan også finde standardsåler hos MASCOT, som yder en ekstra komfort. Eksempelvis kan man med MASCOT FT087-980-09 indlægssåler opnå en bedre stødabsorbering.

Gør din arbejdsdag mere behagelig med de helt rigtige indlægssåler.

Imprægneringsspray

Imprægneringsspray

Ved at give sit fodtøj en behandling med imprægneringsspray inden brug, vil man kunne forlænge skoens levetid gevaldigt. MASCOT FT088-980-88 imprægneringsspray er et meget populært valg hos MASCOT. Denne imprægneringsspray yder langvarig og meget effektiv beskyttelse. Med carbonteknologi giver denne imprægneringsspray dit fodtøj effektiv modstand mod både fugt og snavs. Fodtøj hvor FT088-980-88 imprægneringsspray påføres udvikler en netlignende overflade, der bibeholder åndbarheden, mens overfladen bliver vandafvisende.

Denne behandling vil give mærkbar forskel på levetiden af dit sikkerhedsfodtøj.


Både fra MASCOT og andre leverandører af fodtøj og tilbehør er der mange flere muligheder, når det kommer til behandling af fodtøj. Imprægneringsspray, snørebånd og indlægssåler, som du kan læse specifikt om ovenover, er bare et udpluk af det mest populære tilbehør til fodtøj.

Husk på - når du som privatperson eller som virksomhed investerer i tilbehør til sikkerhedsfodtøj, så sparer du på den lange bane mange penge og får i nuet en bedre arbejdsdag.