Arbejdsbukser

Arbejdsbukser til kvinder

For mange er arbejdsbukser den vigtigste beklædningsgenstand. Især når man har et fysisk krævende arbejde, er bukserne afgørende for ens arbejdsdag. Her kan du læse mere om slidstærke arbejdsbukser med features som stretch, knælommer, let vægt, trenålssømme og meget mere.

Når man vælger arbejdsbukser er der rigtig mange ting, man skal overveje. Først og fremmest skal man tænke over farven. Hvis man køber bukser som privat er farvefaktoren ikke den vigtigste, og man kan vælge ud fra personlig stil. Hvis man til gengæld er en større virksomhed, betyder valget af profilbeklædning, og derfor valget af farven på arbejdsbukser meget. Branding opnås, ud over at udføre et godt stykke arbejde, også ved at blive genkendt. Med den rette profil vil din virksomhed skabe de korrekte associationer. Som et eksempel går malere ofte i hvidt, og derfor kan man som et malerfirma vælge hvide arbejdsbukser og andet arbejdstøj. Tømrer ses ofte i kaki og sort mens mange VVS'ere vælger blå eller sort. Man kan selvfølgelig også gå sin helt egen vej og skabe et corporate look uden hjælp fra allerede etablerede branche farver.

MASCOT tilbyder arbejdsbukser i et utal farver, og du vil fra det store sortiment kunne sammensætte et fantastisk sæt arbejdstøj.

Vælg de rigtige bukser

Når farven på dine arbejdsbukser er valgt skal koncentrationen rettes mod features.

Hvad har jeg egentlig brug for?

Dette spørgsmål skal du stille dig selv, inden du køber MASCOT arbejdsbukser. Nedenfor kommer lidt forskellige muligheder som man kan overveje, i jagten på de perfekte arbejdsbukser.

Lommer

Har man brug for mange lommer? De fleste bukser har lommer foran og bagved ligesom et par almindelig jeans. Når man køber arbejdsbukser skal man dog tænke over, om man har brug for at have værktøj, søm, skruer og andet med sig rundt på byggepladsen eller i værkstedet.

Her kommer en lille opremsning af nogle af de lommer og holdere, du kan få på dine MASCOT arbejdsbukser:

ForlommerBaglommerLårlommerHængelommerTommestoklommerVærktøjslommerHammerholderVærktøjsstropperKnælommer

Specielt den sidste, som giver mulighed for knæpuder, er vigtig, hvis der stilles krav til knælende arbejde.

Kvalitet

Hvor meget og hvad skal du bruge dine arbejdsbukser til? Hvis man skal bruge sine arbejdsbukser i et hårdt miljø hver dag, skal man selvfølgelig gå efter en kvalitet med høj slidstyrke. Man kan blandt andet gå efter arbejdsbukser der er forstærket med brands som Cordura og Kevlar. Specielt i lommer, på knæ og andre udsatte steder er forstærkninger næsten altid at fortrække.

Holdbarheden defineres ud over af stoffet også af syninger. MASCOTs trenålssømme har altid 2 års garanti, og det samme gælder deres lynlåse.

Kvaliteten har også indflydelse på komfort. Eksempelvis er det også her, man skal overveje om man vil have optimal bevægelsesfrihed med 4 vejs stretch.

Vind, vejr og andre forhold

En vigtig vurdering at lave, inden man køber arbejdsbukser, er selvfølgelig også, i hvilket vejr man skal bruge dem. Skal bukserne være varme eller kolde? vind- og vandtætte? Luftige? Svedtransporterende? Vandafvisende eller andet? For at opnå den bedste komfort under arbejde er situationen altid vigtig at tænke med. Husk også på, at situationen ikke kun er om det sner, regner eller er solskin med også forholdende. Arbejdsbukser med specielle EN numre som EN ISO 20471, EN 13034, EN ISO 11611 eller andre er ofte nødvendigt under specifikke forhold.

Udvalg af arbejdsbukser  Udvalgte bukser fra MASCOT. fra venstre mod højre MASCOT® 15679-860-18222, 17031-311-44, 17979-850-09, 12679-442-0209, 17031-311-33, 15679-860-0917, 15379-869-76, 16879-860-14, 12179-203-0309 & 11279-010-19

Der er mange flere overvejelser at gøre sig, når man køber arbejdsbuker. Du er altid velkommen til at tage fat i en MASCOT forhandler eller MASCOT selv for at høre mere om valget af arbejdsbukser.