MASCOTwebshop.dk

MASCOTwebshop.dk er stedet, hvor du kan købe hele MASCOTs populære sortiment af arbejdstøj og sikkerhedssko online. Køb nemt arbejdsjakker, arbejdsbukser, kedeldragter, sikkerhedsstøvler og meget andet indenfor arbejdstøj og sikkerhedssko fra danske MASCOT.

MASCOTwebshop logo

MASCOTwebshop.dk kan du som privat og virksomhed købe beklædning og fodtøj fra en valgfri forhandler. MASCOT sælger altid deres populære produkter gennem forhandlere, hvilket også er tilfældet på MASCOTwebshop.dk. For at kunne købe MASCOT arbejdstøj og sikkerhedssko på webshoppen skal der derfor være valgt en forhandler – Dette gøres nemt ved hjælp af en søgning på by eller postnummer. Når du har valgt en forhandler på MASCOTwebshop.dk får du kontaktinformationer samt yderligere fordele som rabatter, fri fragt grænse og meget mere.

Arbejdstøj til den kræsne bruger

Arbejdstøj til vindere

MASCOT arbejdstøj og sikkerhedssko har altid været til de brugere, der gerne vil have høj kvalitet. Kvaliteten af arbejdstøj og sikkerhedssko er selvsagt høj på MASCOTwebshop.dk da det ene og alene er en samling af MASCOT produkter. Men også når det kommer til service, er der styr på tingene. Det er kun muligt at vælge MASCOT forhandlere, der også på egne platforme sælger MASCOT. Derfor kan du altid få kompetent rådgivning lige meget hvilken forhandler, du har valgt. Så har du spørgsmål til arbejdstøj, sikkerhedssko eller tilbehør, så tag fat i din forhandler og få en snak. Også i forhold til at få den helt rigtige størrelse kan rådgivning være givtigt for optimal komfort.

tegning - mand i arbejdstøjWebshoppen

MASCOTwebshop.dk er en revolutionerende platform, hvor flere forhandlere bruger det samme system. Dette giver unikke fordele, da ideer til forbedringer og erfaringer fra mange forskellige MASCOT forhandlere samles et sted. Som bruger af MASCOTwebshop.dk er man altså altid i professionelle og trygge hænder klar til at hjælpe og rådgive.

Gennem tiden har MASCOTwebshop.dk skabt stor opmærksomhed. Specielt i udlandet hvor mange MASCOT forhandlere er på platformen. I 2016 vandt MASCOT blandt andet Frost & Sullivan prisen. Frost & Sullivan er en analysevirksomhed, der tildelte MASCOT ”Competitive Strategy Innovation and Leadership Award.”. Prisen blev givet efter et stort analysearbejde med cirka 700 producenter af arbejdstøj. En af de afgørende faktorer til at prisen i 2016 gik til MASCOT var netop MASCOTwebshop.dk. Da MASCOT vandt prisen i 2013 var det for MASCOT® SmartStore, som også denne gang blev nævnt.

Alt i alt er MASCOTwebshop.dk en webshop, hvor du kan købe arbejdstøj og sikkerhedssko i særklasse. Du kan let og enkelt købe præcis de produkter du ønsker i både små, mellem og store størrelser samt i alle farver. MASCOT har over 20.000 produktnumre, så der er helt sikkert arbejdstøj, tilbehør og sikkerhedssko, der passer dig.

Personlig konto

Køber du arbejdstøj og sikkerhedssko hyppigt, så er der mulighed for at få din egen konto på MASCOTwebshop.dk. Med din egen konto får du endnu flere fordele, når du køber MASCOT arbejdstøj og sikkerhedssko online. Eksempelvis kan du se hele din ordrehistorik og gemme din data sikkert, så du ikke skal taste det ind hver gang du handler.

Hvis du er ejer af en mindre virksomhed, kan en konto gøre indkøb af beklædning og fodtøj nemmere for dig og dine ansatte.

Lige meget hvem du er, så tag fat i din lokale forhandler på MASCOTwebshop.dk og hør om dine muligheder.