MASCOT® SmartStore

MASCOT® SmartStore gør administreringen og håndteringen af arbejdsudstyr til dine medarbejdere nemt, hurtigt og tilpasses samtidig din virksomhed og dine medarbejderes specifikke behov.

MASCOT SmartStore

Det revolutionerende online logistik og -bestillingsværktøj sparer din virksomhed for den daglige håndtering af arbejdstøj, sikkerhedssko og udstyr til dine medarbejdere. Det overlader i stedet den daglige håndtering til dine medarbejdere, indenfor de rammer virksomheden fastsætter fra start. Dermed får dine medarbejdere eksempelvis x antal point, som de kan købe arbejdstøj for hvert år eller kvartal. Dette sparer hurtigt din virksomhed for en del tid og på sigt dermed også penge. Systemet er meget brugervenligt og er udviklet med det formål, at det skal være nemt for alle at anvende.

Medarbejderne kan ved hjælp af MASCOT® SmartStore nu bestille sit arbejdstøj direkte og på denne måde spare en masse tid for din virksomhed. Du skal blot fastætte indenfor hvilke rammer dine medarbejdere kan handle. MASCOT® SmartStore fungerer som et pointsystem, hvor dine medarbejdere fx igennem arbejdstimer optjener point til arbejdsudstyr. På denne måde admini-streres det således at dine medarbejdere altid får den rette mængde arbejdstøj, tilbehør og fodtøj. Bestillingsværktøjet sikrer din virksomhed en strømlinet håndtering af arbejdsudstyr.

Bestillingssystem tilpasset din virksomhed

Spar penge med SmartStoreMedarbejderne får igennem platformen adgang til hele MASCOTs produktsortiment inklusiv MACMICHAEL® arbejdstøj og sikkerhedssko. De har nu muligheden for selv at placere ordrer direkte ved MASCOT, for på denne måde at sikre en hurtig og fejlfri handel. Bestillingsværktøjet tilpasses din virksomheds specifikke behov, således at det er muligt at bestille logo, samt bestemme placeringen af logoet på det bestilte arbejdstøj. Det er endda muligt at tilføje arbejdsudstyr fra andre producenter til MASCOT® SmartStore, og dermed samle dine bestillinger ét sted. Du kan sammen med din nærmeste forhandler vælge hvilket produktsortimentet der ønskes tilgængeligt. MASCOT® SmartStore er med andre ord et indkøbsværktøj som tilpasses til hvad der passer bedst til din virksomhed. Du bestemmer vilkårene! Vælg hvilket sortiment der skal være tilgængeligt. Skal der være forskelligt sortiment pr. afdeling? Hvor skal logoet placeres? Hvor skal bestillingerne leveres, samt hvilket bestillingshieraki ønsker du?

Du vil med MASCOT SmartStore opleve at dine medarbejdere altid vil modtage deres tøj i de rigti-ge størrelser og med logo på de korrekte placeringer. Arbejdstøj og sikkerhedssko bestil på plat-formen sendes direkte til din virksomhed eller privatadresse og det markeres tydeligt med medar-bejdernes navne hvem bestillingerne er til. Det har aldrig været nemmere at bestille og håndtere arbejdsudstyr til din virksomhed og dine medarbejdere.

MASCOT SmartStore har eksisteret i en længere årrække og har allerede revolutioneret håndteringen af arbejdsudstyr for mange større virksomheder. Kontakt din nærmeste MASCOT-forhandler, og de vil hurtigt hjælpe dig og din virksomhed i gang med MASCOT® SmartStore. I til-passer sammen værktøjet til netop din virksomheds behov. Ønsker du yderligere info omkring MASCOT® SmartStore er du altid velkomment il at kontakte MASCOTs kundeservice.