Arbejdsskjorter

De fleste producenter af arbejdstøj, har også et bredt udvalg af arbejdsskjorter. Hos eksempelvis danske MASCOT finder du både klassiske arbejdsskjorter samt skjorter til buisness casuel og fritid. Lige meget hvilke behov du har til en skjorte, så kan MASCOT opfylde dem.

MASCOT® arbejdsskjorteMASCOT® business casual skjorteMASCOT® fritidsskjorte

Ovenover ses 3 forskellige former for skjorter, som er meget populære. Helt til venstre har vi den klassiske arbejdsskjorte, som bliver efterfulgt af en business casuel skjorte og længst til højre en fritidsskjorte eller en allround skjorte. Hvilke skjorter du skal have afhænger ene og alene af dine behov.

Business casual skjorter

Business casual er et relativt nyt udtryk for beklædning. Direkte oversat betyder det ”forretning afslappet”. Man kan altså sige at business casual skjorter passer rigtig godt til dig, hvis du arbejder i et kontormiljø, butik, hvor der sættes krav om, at man bærer skjorte. Disse skjorter passer selvfølgelig også til dig, der er glad for at gå i skjorte og derfor leder efter nogle basis produkter i hvid eller lys blå.

Miljø - butikMiljø - kontor

De fleste business casual skjorter passer perfekt til en habitjakke og et par jeans. Opnå et afslappet men stadig professionelt look med business casual.

En skjorte til hårdere arbejde

Den danske producent af arbejdstøj, MASCOT, har produceret arbejdsskjorter i utallige år. Har man set en håndværker i en skjorte, så er der stor sandsynlighed for, at den har været produceret af MASCOT. Arbejdsskjorter kan se vidt forskellige ud, alt efter hvem og hvor de skal bruges. For det første findes arbejdsskjorter selvfølgelige i et væld af størrelser og farver. Specielt farver er vigtig, hvis du som virksomhed går op i profilbeklædning og dermed genkendelsen i farvesammensætning. Farven kommer selvfølgelig også i spil, hvis du skal bruge arbejdsskjorter certificeret med eksempelvis EN ISO 20471. Det er helt sikkert, at du altid kan finde en skjorte til hårdere arbejde hos MASCOT.

Slidstyrke og komfort er altid de vigtigste parametre, og dette gælder også arbejdsskjorter. Det er ikke sjovt at arbejde aktivt dagen lang, hvis arbejdsskjorten eller andet af sit arbejdstøj sidder forkert. Som regel er det ikke modellen, den er galt med, men derimod størrelsen. Derfor kan det ofte være en god ide at prøve arbejdsskjorter, inden man køber til sig selv og/eller hele virksomheden.

Ternet skjorteTermoskjorteDenim lookSort skjorte

Fritidsskjorter

Almindelige skjorter til fritidsbrug skal, som arbejdsskjorter, også være i høj kvalitet og give god komfort. Man ser ofte at fritidsfiskere, vandrefolk og andre naturelskere bruger arbejdsskjorter som fritidsskjorter. Dette skyldes at arbejdsskjorter har en høj slidstyrke, som altid er rart, da skjorterne derfor holder længere. Den vigtigste grund er dog, ar arbejdsskjorter er produceret med henblik på at bevæge sig, hvilket friluftsmennesker i den grad gør.
Er du glad for naturen og leder efter fritidsskjorter i høj kvalitet, så overvej om du ikke skulle undersøge udvalget af arbejdsskjorter også. Producenter af arbejdstøj er de seneste år blevet meget opmærksomme på design, så på denne front går du heller ikke på kompromis.


Forskellige modeller

Lige meget om du skal bruge skjorter til arbejde, fritid eller business casual, så er der stor forskel på udseende og funktion. Bare for at nævne nogle af de mest almindelige skjorter, kan man tage termoskjorter, Oxford- og puplinskjorte, klassiske langærmede og kortærmede skjorter samt skjorte med tern. Der er mange flere muligheder, når du skal vælge din næste arbejdsskjorte, og du finder det hele hos blandt andre MASCOT.

blandet MASCOT® skjorter  Udvalgte skjorter fra MASCOT - fra venstre mod højre MASCOT® 15304-097, 50633-984, 17004-991, 50628-988, 06004-136 & 17304-325

Overordnet er skjorten blandt de mest populære beklædningsgenstande i verden, grundet den brede anvendelse i forskellige fag og i fritiden. Skjorten er nem at få på og af, og den kan bruges både i åben og lukkede form alt efter hvilken type, man vælger. Gå på opdagelse i arbejdsskjorter, fritidsskjorter og andet hos din lokale forhandler.