Størrelsesguide

Den rigtige størrelse er altafgørende, når du vælger arbejdstøj og sikkerhedssko. MASCOT har udviklet et elektronisk måleskema, der gerne skulle gøre det nemt for dig, at få arbejdsbukser, arbejdsjakker, kedeldragter og overalls i den korrekte størrelse. MASCOT har over 60 forskellige størrelser på nogle af deres arbejdsbukser og op til 5XL ved udvalgte modeller og farver. Du kan derfor med sikkerhed få et par bukser eller overdele, der passer dig perfekt.

 

Powered by mascot.dk

Vælg produkttype, følg anvisninger, indtast dine mål i cm eller inch og tryk ”udregn”. Du har nu den størrelse, der passer dig. Har du brug for hjælp eller spørgsmål til denne størrelsesguide, så er du altid velkommen til at kontakte din nærmeste MASCOT forhandler.

MålemandDen rigtige størrelse

Den rigtige størrelse er afgørende for, hvor komfortabelt du har det i løbet af en arbejdsdag. Tøj skulle gerne være rart at have på, og man skal under ingen omstændigheder irritere sig over sit arbejdstøj under arbejde. Dette kan nedsætte produktiviteten og ikke mindst humøret.

Arbejdsbukser

Specielt når man skal bruge arbejdsbukser er størrelsen vigtigt. For det første har man som håndværker ofte meget i lommerne, og dette kan tynge arbejdsbukserne ned. Bruger man bukser med hængelommer, bliver problematikken selvsagt endnu større. Derfor er det vigtigt, at arbejdsbukserne passer om livet. Hvis man har rigtig meget værktøj, skruer og søm i lommerne, er det ofte også nødvendigt med et bælte.

En anden meget vigtig ting er benlængden. Alt for ofte ses det, at håndværkere og andre brugere af arbejdsbukser har enten for lange eller korte bukser. Mange MASCOT modeller kan lægges op og forlænges efter ønske, men med 3 standard benlængder fra MASCOT, kan man som regel finde et par, der passer en, lige meget højde og drøjde.
Man skal være specielt opmærksom på benlængden, hvis man bruger arbejdsbukser med knælommer og knæpuder. Har man den forkerte benlængde i denne situation er funktionen fuldstændig væk, da knæpuden sidder enten over eller under knæet i knælende position.

Andet arbejdstøj

Når man køber arbejdsjakker, T-shirts, overalls, kedeldragter og andet arbejdstøj er størrelsen selvfølgelig også vigtig. I forhold til kedeldragter og overalls med knælommer, skal man som med arbejdsbukser være meget opmærksom på benlængden, så knæpuderne sidder behageligt.

Ved overdele som arbejdsjakker er det også vigtigt, at størrelsen er rigtig, så man kan bevæge sig og arbejde frit. Vær opmærksom på pasform, når du køber andre overdele. Eksempelvis er T-shirts og andre overdele fra MASCOT opdelt i moderne, klassisk og slim fit.

Få en optimal arbejdsdag med høj komfort og find din rigtige størrelse første gang. MASCOT hjælper med et elektronisk måleskema og indikatorer til pasform, men du er også altid velkommen til at få hjælp af din nærmeste forhandler. En stor fordel er, at MASCOT arbejdstøj og sikkerhedssko, hos forhandlere i hele landet, kan prøves på. At prøve tøjet inden køb er dog altid den mest sikre løsning, selvom tøjet først står sin endelige prøve, når det kommer med på arbejde.

Til forhandlere

Ved at sine kunder får den rigtige størrelse første gang, undgår man en masse tid og ressourcer forbundet med bytning af arbejdstøj og sikkerhedssko. Når en kunde kommer ind i den fysiske butik, er det altid nemmere at snakke om modeller og størrelser, og som nævnt tidligere kan kunden prøvet arbejdstøj og sko på. Men, rigtig mange køber også deres arbejdsbeklædning og sikkerhedsfodtøj online.

Du kan nu få MASCOTs størrelsesguide ind på din egen webshop og hjemmeside, og dermed øge chancen for at din kunde får den rigtige størrelse. Ved at få størrelsesguiden på din hjemmeside, kan du også selv bruge den, når du skal rådgive kunder.

Indsæt følgende kode i din html, og dine brugere, vil kunne benytte sig af den elektroniske størrelsesguide.

<div id="cal-div"> </div>
<script type="text/javascript" src="https://www.macmichael.dk/Scripts/jquery-1.10.2.js"></script>
<script type="text/javascript" src="https://www.macmichael.dk/Scripts/bootstrap.js"></script>
<script type="text/javascript" src="https://www.macmichael.dk/Exhibition/SmallEmbedView?culture=da-DK"></script>
<p style="text-align: left;">Powered by <a href="https://www.mascot.dk/da" target="_blank">mascot.dk</a></p>

Arbejder du i eller ejer en international virksomhed, så ændre blot sprog- og landekode markeret med rød, og du vil få størrelsesguiden på det ønskede sprog.