Vintertøj / arbejdsvintertøj

MASCOT Vinter arbejdstøj

Hos MASCOT kan du altid finde et bredt udvalg af arbejdstøj til vinterklima, der sørger for at holde dig varm under selv det mest ugæstfrie vejrforhold. Det rette vintertøj er essentielt når der skal arbejdes i koldt og vådt vejr, både for din præstation og for dit helbred. Her finder du derfor arbejdsvintertøj der beskytter dig, samtidig med at du har bevægelsesfrihed under fysisk anstrengende og udfordrende opgaver.

Uanset dine behov og ønsker, er udvalget af arbejdsvintertøj værd at kigge nærmere på. Her er der fokus på slidstærke og hårdføre materialer, så vintertøjet kan modstå udfordrende arbejdsforhold. Vintertøjet er naturligvis udstyret med flere funktionelle og praktiske features og funktioner så du er godt klædt på til opgaverne. Mange produkter er for eksempel udstyret med adskillige lommer, blandt andet til værktøj så du altid har dit udstyr i nærheden. Buksebenene på meget af vintertøjet er udstyret med en lang lynlås med vindfang, der dækker støvlerne så du kan slippe for våde tæer og kolde fødder.

Komfort og kvalitet går hånd i hånd

MASCOT Vinter overallsOgså komfort er en af hovedprioriteterne. Arbejdsvintertøj er selvsagt oftest beregnet til fysisk krævende opgaver. Derfor er der i mange af produkterne indsat strækmateriale der giver dig mulighed for at bevæge dig, uden at føle dig begrænset af din påklædning. Et andet komfortaspekt er naturligvis varmefaktoren. Ingen er interesseret i at fryse, slet ikke hvis man skal opholde sig i lave temperaturer i længere perioder. Vintertøjet er derfor foret med isolerende materialer, ofte CLIMASCOT, der oven i købet er åndbart så du kan slippe for overophedning og undgå sved og fugt. Dette letvægtsmateriale gør at du kan holde varmen i næsten al slags vejr, samtidig med at du ikke bliver tynget af for megen vægt.

Der er tænkt på alle aspekter, når det kommer til vintertøjet og du vil finde mange smarte features i de forskellige produkter. Flere vinterjakker byder for eksempel på et forlænget rygparti der er med til at beskytte lænden imod kulde, hvilket især er gavnligt når du skal bøje kroppen. Der er selvfølgelig også taget højde for vandfaktoren, da regn ellers hurtigt kan sætte en stopper for arbejdet. Mange produkter formår både at være vindtætte samtidig med at du har rig mulighed for at kunne komme af med overskydende varme. MASCOTEX materialet fra MASCOT kan prale af at være både åndbart og vandtæt.

Udvalget giver dig naturligvis rigtig meget forskelligt arbejdsvintertøj at vælge imellem. Kunne du for eksempel tænke dig en vandafvisende pilotjakke med udtageligt pels fór, er du kommet til det rette sted. Du kan finde pilotjakker der kan laves om til en vest, da ærmerne nemt og hurtigt kan lynes af, og som har mulighed for at få påsat hætte med trykknapper. Der tilbydes også fleecejakker med vindtæt fór og gennemgående lynlås, samt elastik ved håndled og elastiksnøre i bunden der kan reguleres igennem lommen. Er du ude efter en softshelljakke med fleece på indersiden, indvendigt vindfang og formskårede ærmer, kan sådanne produkter også findes i det store udvalg. Derudover forhandles der parkaer med quilt fór og reflekser for bedre synlighed, samt Teflon-behandling der giver produktet en smudsafvisende faktor.

Vinter arbejdsjakker

Dette er blot nogle eksempler på hvad du kan forvente af det prisvenlige kvalitetsudvalg af arbejdstøj til vinterbrug og udvalget opdateres jævnligt med nye produkter. Vil du være sikker på at komfort, sikkerhed og bevægelsesfriheden er i top, bør du derfor ikke snyde dig selv for et kig på dine mange muligheder. Har du spørgsmål i forbindelse med valg af produkt, er du som altid velkommen til at ringe på telefon 87 24 47 00.