Tilbehør til arbejdstøj

Hvad er bukser uden et bælte, sko uden sokker og ører uden en hue? Sokkerne, de ekstra hængelommer, knæpuderne og det øvrige tilbehør til arbejdstøj gør, at du får en fuldendt arbejdsoplevelse i alle situationer og i al slags vejr. Som med alt andet fra MASCOT er også tilbehør til arbejdstøj i den højeste kvalitet.

MASCOT har et stort udvalg af alt det, du ikke kan undvære. Alt sammen i en slidstyrke, der kan holde til at blive brugt mange timer om dagen – hver dag.

Kort om forskelligt udstyr

MASCOT bælte

Bælter

Komfort og funktionalitet opnås ved hjælp af det rigtige tilbehør til arbejdstøj. Lige præcis bælter er ikke kun til arbejde, men bruges af mange i hverdagen. Nogen går med bælter lige meget hvordan bukserne passer, mens andre går med bælte, fordi bukserne lige er blevet lidt for store.

Et bælte er altid effektivt for håndværkere, der bruger hængelommer, da bæltet hjælper med at bære de mange kilo værktøj, skruer og søm. Danske MASCOT har altid et bredt udvalg af bælter i høj kvalitet, som både kan bruges i fritiden og på arbejdspladsen.

MASCOT knæpuder

Knæpuder

Knæpuder er måske det mest brugte tilbehør til arbejdstøj. Er der den mindste sandsynlighed for, at man skal udføre knælende arbejde i løbet af en arbejdsdag, så kan man ikke undvære arbejdsbukser med knælommer, så der er plads til knæpuder. Det gør en enorm stor forskel at udføre knælende arbejde med korrektsiddende knæpuder.

Det vigtigste, når du skal vælge håndværkerbukser, er benlængden. Hvis benlængden er for lang, kommer knæpuderne til at sidde på skinnebenene, hvilket man ser ofte. Er du i tvivl, eller har du brug for hjælp, så kontakt din MACOT forhandler, inden du køber dit næste par arbejdsbukser.

MASCOT hængelommer

Hængelommer

Hængelommer er specielt populære blandt håndværkere i Danmark. Det rigtige tilbehør til arbejdstøj kan gøre din arbejdsdag meget nemmere, og det kan være med til at spare tid. Med tilbehør som hængelommer kan du effektivisere ved ikke at skulle gå frem og tilbage til værktøjskassen så ofte som ellers nødvendigt. Fyld dine hængelommer med værktøj og ikke mindst skruer og søm. Undgå at skulle løbe så meget op og ned af stigen med dette supplement til andre lommer i bukserne. Man kan både få arbejdsbukser med hængelommer og løse hængelommer hos de fleste arbejdstøjsproducenter.

MASCOT hætte og hue

Huer og hætter

Huer og hætter er i mange tilfælde en absolut nødvendighed i en travl hverdag. Især håndværkere, der arbejder ude hele året rundt, kan nikke genkende til vigtigheden at dette tilbehør. Specielt når vejret viser tænder er tilbehør til arbejdstøj som hætter, huer og anden hovedbeklædning meget brugbart. MASCOT har et bredt udvalg af huer i høj kvalitet, som kan bruges, selv når det bliver rigtig koldt. Hold også øje med de mange MASCOT hætter, hvis din arbejdsjakke skal kunne klare endnu flere vejrsituationer.

MASCOT halsvarmer

Halsvarmere

Som med huer, hætter og bælter er også halsvarmere noget tilbehør som ikke er udelukkende til arbejdsbrug. Samtidig skal det også siges, at hvis du vælger en halsvarmer fra eksempelvis MASCOT, så er kvaliteten høj, og produktet kan bruges til arbejde såvel som til fritidsbrug. Halsvarmere bruges selvfølgelig mest til udearbejde om vinteren, men overvej også en halsvarmer i høj kvalitet, hvis du står overfor en skitur i Norge, en efterårsfisketur eller andet, hvor kulden kan være ekstrem.

MASCOT arbejdsstrømper

Sokker

Hvilke sokker, du vælger, er heller ikke lige gyldigt. De må ikke folde, for så kan sikkerhedssko og andet fodtøj komme til at gnave og give ubehag. Sokkerne skal sidde tæt ind til foden og have forstærket hæl og tå, så de er behagelige og holder længe. Alt efter hvilken årstid sokkerne skal bruges til, er der også stor variation. Et par svedtransporterende arbejdsstrømper i kvalitetsuld kan rede en arbejdsdag i de kolde vintermåneder, mens lette og tynde ankelstrømper giver en mere behagelig arbejdsdag om sommeren. Forkæl dig selv med sokker i høj kvalitet til arbejde og fritid – Det vil dine fødder takke dig for.


Med knæpuder, arbejdsstrømper, huer, hætter og andet MASCOT tilbehør vil din arbejdsdag blive mere komfortabel. Dertil vil de ekstra funktioner i eksempelvis de løse hængelommer gøre en travl arbejdsdag endnu mere effektiv. Vælg altid tilbehør til arbejdstøj ud fra din egen arbejdssituation. Når det kommer til tilbehør til fritidsbrug er det ofte vejret, der har indflydelse – huer, sokker, hætter, halsvarmere – mens funktion er mindst lige så vigtig, når vi taler tilbehør til arbejdstøj – knæpuder og hængelommer. MASCOT tilbyder one stop shopping, og derfor finder du selvfølgelig også et bredt udvalg af tilbehør til arbejdstøj fra den danske producent.