Regntøj / arbejdsregntøj

MASCOT arbejdsregntøjArbejde i regnvejr er sjældent den store fornøjelse og følelsen af hård blæst på gennemblødt tøj er aldrig højt på listen over livets nydelser. Heldigvis kan du med MASCOT arbejdsregntøj holde dig tør og komfortabel så du slipper for trælse forkølelser og det der er værre. Her kan du altid være sikker på en høj produktkvalitet så tag et kig på udvalget og bliv klædt ordentligt på til dagens opgaver.

Fra håndværkere og vejarbejdere, til murere og gartnere – mange mennesker har jobs der kræver at man opholder sig længe ude under åben himmel og det danske vejr er ikke altid lige medgørligt. Er man våd og kold svækker det ens evne til at udføre et ordentligt stykke arbejde og det vil hurtigt kunne koste dyrt. Arbejdsregntøj i god kvalitet er derfor afgørende for et tilfredsstillende resultat og glade kunder og du kan derfor udelukkende finde regntøj i den bedste kvalitet. Også sikkerheden er vigtig at have på plads. Mange knokler ofte i de mørke timer, ikke kun om natten, men også i vinterhalvåret når solen går tidligt ned. Meget af regntøjet er derfor i fluorescerende farver og udstyret med effektive reflekser, så du kan føle dig tryg under alle forhold.

Vandtætte og vindtætte produkter for maksimal komfort

Uanset om du skal bruge et komplet regnsæt eller en særlig beklædningsdel, kan du finde det rette produkt i udvalget med arbejdsregntøj. Er du for eksempel på udkig efter et par slidstærke regnbukser, er du kommet til det rette sted. MASCOT AQUA serien består af flere forskellige regnbukser der uden tvivl lever op til dine standarder. Du kan naturligvis både finde vandtætte og vindtætte produkter for maksimal komfort. Flere regnbukser er desuden åndbare så du nemt kan komme af med varme og fugt. Alle modellerne fås med elastik og snørereguleringsfunktion i taljen så de altid sidder tæt og behageligt. Mange varianter er udstyret med trykknapregulering eller en lang lynlås med vindfang, så de slutter tæt og kan bruges uden på støvlerne, og der er adskillige farver at vælge imellem. Kunne du tænke dig et sæt rengoveralls med justerbare stofseler, knapregulering i siderne og trykknapper i bunden så de nemt kan trækkes ud over dine støvler, er dette også en mulighed.

MASCOT arbejdstøj regntøjIntet er overladt til tilfældighederne når det kommer til den forskellige sikkerhedsbeklædning og regntøj. SAFE AQUA arbejdsregntøj tåler et usædvanligt højt vandsøjletryk og kan derfor klare langt de fleste vejrforhold. For at sikre at intet vand trænger ind, er sømmene endda svejsede. Skal du bruge en ny arbejdsregnjakke, forhandles der varianter med både lodrette og vandrette reflekser for maksimal sikkerhed og nogle hætter kan foldes ind i kraven hvis denne ikke er nødvendig. Vil du undgå fugt indvendigt så du ikke bliver kold indefra, er flere udstyret med ventilation i ryggen så din krop kan ånde. Lyder udvalget som noget du kan bruge så kan vi varmt anbefale et kig på dine mange muligheder her på siden.

MASCOT AQUA ArbejdstøjOverstående er blot et udpluk af hvad du kan forvente af det samlede udvalg af arbejdsregntøj. Der tilføjes med jævne mellemrum nye produkter så du har adgang til de seneste udviklinger indenfor effektivt og slidstærkt regntøj. Er du interesseret i at høre mere om arbejdsregntøjet eller har du spørgsmål i forbindelse med specifikke produkter, er MASCOT altid glade for at høre fra dig. Tøv derfor ikke med at kontakte kundeserviceafdelingen på telefon 87 24 47 00.