Hi-vis arbejdstøj / reflekstøj

refleksbukserSkal du bruge nyt hi-vis arbejdstøj i ordentlig kvalitet og vil du være sikker på en fornuftig pris, bør du tage et kig på hi-vis arbejdstøjet fra blandt andet SAFE serien fra MASCOT. Med praktiske funktioner, funktionelt design og optimal pasform, er dette hi-vis arbejdstøj et oplagt valg til langt de fleste arbejdsopgaver. Produkterne gennemgår grundig testning forud for produktionen.Testningen udføres i samarbejde med mennesker der igennem deres arbejde forstår hvad der kræves af beskyttende påklædning så tag et kig på udvalget og gør en god handel.

Det vigtigste ved hi-vis arbejdstøj er naturligvis det sikkerhedsmæssige aspekt. Arbejder man med konstruktion eller andet fysisk arbejde, ved man især hvor vigtigt det er for sikkerheden at være synlig. Alle produkter nedenfor er derfor godkendt efter sikkerhedsnormen EN ISO 20471, hvilket er din garanti for optimal synlighed. Tøjet består af fluorescerende materialer der sikre synlighed om dagen og de store reflekser sørger for din sikkerhed i de mørke timer. Du har adskillige farver at vælge imellem, inklusiv kontrastfarver. For at sikre at snavs ikke minimere din synlighed, er en betragtelig del af udvalget desuden Teflon overfladebehandlet, hvilket giver en smudsafvisende effekt.

Tre forskellige sikkerhedsklasser

Refleks arbejdstøjHi-vis arbejdstøj fra MASCOT er inddelt i tre forskellige sikkerhedsklasser – 1, 2 og 3. Sidstnævnte repræsenterer den højeste sikkerhedsklasse. På den måde kan du nemt vælge lige præcis det, du har brug for og være sikker på at du er godt beskyttet til dit arbejde. Opfylder det enkelte produkt ikke din ønskede sikkerhedsstandard, kan du kombinere dit køb med klasse 3 produkter for samlet at opnå en højere klassificering. Sikkerhedssystemet er naturligvis godkendt af certificeringsinstituttet.

Er der behov for syrebeskyttelse så er MULTISAFE serien ikke til at komme udenom. Al MULTISAFE hi-vis arbejdstøj er certificeret syrebeskyttende, flammehæmmende og antistatisk. Seriens jakker beskytter imod lysbue og nogle endda imod svejsning. Du er derfor altid i trygge hænder når du vælger denne serie.

SAFE LIGHT reflekstøj er især brugbart når du skal være ekstra synlig, som for eksempel ved natarbejde og vejarbejde. Der er tale om reflekser af en exceptionel høj kvalitet og som kan holde til imponerende mange vaske. Meget af dette reflekstøj er blevet testet til 75 vaske, hvilket er betydeligt højere end gennemsnittet. Også SAFE LIGHT kan findes i adskillige smarte farver. For at sikre at de fluorescerende farver bibeholder den fluorescerende kvalitet, sidder de hvor de bliver udsat for mindst muligt slid og snavs.

Refleks arbejdstøj til alle sæsoner

Udvalget af hi-vis arbejdstøj består både af produkter til sommerbrug og til vinteren. Til sommeren kan du blandt andet finde shorts i flere farver, der med hårdføre trenålssømme på skridt og ben giver en forbedret holdbarhed. Shortsene er udstyret med regulerbar hammerstrop, samt en praktisk lomme til tommestok. Har du brug for noget varmere så forhandles der komfortable, vandafvisende jakker med fór og hætte, der oven i købet er åndbar og vindtæt. Det indvendige polyestervat sikrer effektiv isolering og hætten kan foldes og lægges ind i kraven hvis den ikke er nødvendig. Yderligere praktiske detaljer som stropper til headset-ledning og telefoninderlomme følger desuden med. Du kan også finde hi-vis arbejdstøj i form af slidstærke overalls med CORDURA knælommer og snavsafvisende Teflon behandling. Knælommerne er udstyret med indstik af knæpude fra oven og overallsene kan hurtigt forlænges ved at sprætte bagsidestikningen op.

refleksarbejdstoejHvad end du er på udkig efter en T-shirt med smart, moderne pasform og ventilation under ærmerne, eller et par sweatshirts med slids i siderne og let forlænget ryg, er dette udvalget for dig. Der vil løbende blive tilføjet nye produkter til sortiment så besøg siden regelmæssigt og få gavn af de nyeste produkter. Har du spørgsmål så kan du altid kontakte kundesupport på telefon 87 24 47 00.