Arbejdstrøjer

MASCOT Jumper

Den rette arbejdstrøje er uundværlig for at trives i arbejdstiden og skal man arbejde fokuseret, er det selvsagt vigtigt at man ikke bliver distraheret af en dårlig pasform og ubehagelige materialer. Derfor har MASCOT bestræbt sig på at samle et varieret udvalg af komfortable arbejdstrøjer i den bedste kvalitet så tag et kig på udvalget og find en der passer til dig og dine opgaver.

Har du brug for nyt, slidstærkt arbejdstøj til en rigtig god pris så er dette hjemmesiden for dig. Her kan du blandt andet finde arbejdstrøjer i topkvalitet, til en lang række forskellige behov. Alle har brug for den rette påklædning på jobbet, uanset om man er kontoruddannet, håndværker eller noget tredje. Vi ønsker at kunne imødekomme alles ønsker og det har derfor været vigtigt for os at kunne tilbyde et så varieret udvalg af arbejdstrøjer som overhovedet muligt. Da man ofte har tøjet på i mange timer i træk, er det naturligvis afgørende at materialekvaliteten er i top og at pasformen er som den skal være. Vi har derfor fokus på kvalitetstestede materialer der kan holde i mange år og som samtidig er komfortable at have på, selv efter mange timers hårdt slid.

Der går desuden en rød tråd gennem designet på alle arbejdstrøjerne, så du har mulighed for at kombinere forskellige dele nøjagtig som du ønsker. På den måde kan du skabe din helt egen, unikke stil uden at skulle bekymre dig om, om det nu også matcher. Kunne du tænke dig at reklamere for firmaet, kan dette også nemt lade sig gøre. Du har nemlig ofte mulighed for at få trykt logo og firmanavn på de forskellige beklædningsdele. Dette er en billig og effektiv måde at skabe opmærksomhed omkring din forretning og sender et klart signal om professionalisme.

Uformelle arbejdstrøjer med fri bevægelighed

MASCOT Workwear arbejdstrøjeDer er stor forskel på dress code alt efter hvilken branche man befinder sig i. I nogle brancher fungerer man i høj grad som firmaets ansigt udadtil, hvor man igennem møder og konferencer repræsenterer virksomheden. Her giver det mening af signalere professionalisme igennem stilrene og afdæmpede arbejdstrøjer. Andre brancher består af mange fysisk krævende opgaver og her kan det være smartest med løstsiddende, uformelle arbejdstrøjer så du har fri bevægelighed. MASCOT tilbyder derfor mange forskellige valgmuligheder så du kan blive klædt passende på til opgaven. Der tilbydes blandt andet et omfattende sortiment af komfortable sweatshirts og fleecetrøjer i flere forskellige stile, der især er oplagte til fysisk arbejde. Uanset om du arbejder ude i lave temperaturer eller inde i varmen, bør du derfor ikke gå glip af det store udvalg af fleecetrøjer og sweatshirts. Du har naturligvis mange forskellige farver og farvekombinationer at vælge imellem når det kommer til arbejdstrøjer, så du kan finde et sæt der matcher din virksomhedsprofil. Er du mere stillesiddende på jobbet og har virksomheden en mere formel profil, tilbydes der naturligvis også lækre striktrøjer i afdæmpede, neutrale farver. Disse er især velegnede til kontor og logistik, og også her findes der arbejdstrøjer i forskellige tykkelser og farver.

Fra svedabsorberende funktionsundertrøjer...

MASCOT Arbejdstrøje... og striktrøjer med lynlås, til stilfulde fleecetrøjer og sweatshirts med reflekser og moderne pasform. Uanset arbejdsopgavens karakter og vejrforhold, går du ikke galt i byen med dette omfattende udvalg af arbejdstrøjer. Har du spørgsmål i forbindelse med sortimentet eller kunne du tænke dig at høre mere om dine muligheder, er du altid velkommen til at kontakte kundesupport på telefon 87 24 47 00.